Moto Harley Davidson Lego

Diposting pada

Vanaf 1 augustus is de harley davidson fatboy te koop. Deze lego motor is een geweldige blikvanger voor thuis of op kantoor.

Pin On Harley Davidson Softail

De harley davidson is uiteraard uitgerust met een standaard.

Moto harley davidson lego. Hij diende zijn ontwerp in bij lego ideas. Bij de ontwikkeling van het fat boy miniatuurmodel hebben harley davidson en lego zich naar eigen zeggen op ieder details gefocust. 100 compleet incl doos incl bouwtekening bouw je eigen harley davidsonãâ fat boyãâ motor en zet hem neer als verzamelobject.

Laat het achterwiel draaien en kijk hoe de zuigers van de milwaukee eight motor tot leven komen. De essentie van toeren. Lego bouwer maximecheng03 vindt deze klassieker geweldig en besloot om er een lego versie van te bouwen.

Elementen met opdruk die nieuw zijn vanaf juli 2019 zijn 2 donkerrode 2×4 tegels met opdruk van het harley davidson fat boy tankembleem. Zo kan hij optimaal de show stelen op je bureau of schouw. Zodoende zijn onderdelen als het stuur schakel en remhendel achterwiel ketting en de zuigers van de motor beweegbaar.

Developed in partnership with harley davidson this detailed lego interpretation captures the iconic lines of the real life machine. Lego creator expert harley davidson fat boy 10269m. De prijs is 99 99 euro.

Laat het achterwiel draaien en kijk hoe de zuigers van de milwaukee eight motor tot leven komen. Elementen met opdruk die nieuw zijn vanaf juli 2019 zijn 2 donkerrode 2×4 tegels met opdruk van het harley davidson fat boy tankembleem. Om precies te zijn 1 023 lego steentjes.

Deze zeer gedetailleerde lego motor is ontwikkeld in samenwerking met harley davidson en geeft de magie van de echte machine nauwkeurig weer van zijn lakester schijfwielen met vette banden tot zijn teardrop tank met logo opdruk en ingebouwde snelheidsmeter. En dat voor een prijs van 99 99. Deze lego motor is een geweldige blikvanger voor thuis of op kantoor.

In 1957 introduceerde harley davidson de sportster series waaronder de sportster xl variant. Mogelijk ligt deze harley van lego dus straks in de winkelschappen. Ontdek de subtiele details van een onvergetelijk staaltje techniek met de lego creator expert 10269 harley davidson fat boy motor.

Deze lego motor is een geweldige blikvanger voor thuis of op kantoor laat het achterwiel draaien en kijk hoe de zuigers van de milwaukee eight motor tot leven komen elementen met opdruk die nieuw zijn vanaf juli 2019 zijn 2 donkerrode 2×4 tegels met opdruk van het harley davidson fat boy tankembleem. Experience the harley davidson fat boy celebrate iconic design and engineering with this fantastic lego creator expert replica model.

Pin On Neat Gift Ideas

Pin Op Motorcycles

Pin On Lego Designs

Lego Harley Davidson Flh1340 Custom In Lego 1 10 Lego Truck Lego Motorbike Lego Technic Truck

Custom Harley Davidson 1200cc Sportster Lego Truck Lego Motorbike Harley Davidson

Harley Davidson Lego Bikes I Love Harley Bikes Lego Motorbike Harley Bikes Harley Davidson

Lego Easy Rider Motorbike Harley Davidson Flh Lego Motorbike Lego Cars Lego Technic

Pin On Lego Creator

Pin On Offers Deals By Edealo Com

Pin On Lego Creator Expert

17246392748 3043f5e7aa Z Jpg 640 481 Pixels Lego Lego Technic Lego Models

Harley Davidson By Lego Blog Demartina Autos Y Motocicletas Autos Y Motos Carros Y Motos

Style A Harley Davidson Motor Bike Custom For Lego Minifig Shield Avengers Lego Lego Racers Lego Cars

Harley Davidson Bobber Moc Nemooz Lego Technic Lego Bobber

Harley Davidson Fatboy Lego Motorbike Harley Davidson Fatboy Custom Harley Davidson Fatboy

H D Confederate 2 Lego Truck Lego Technic Sets Lego Cars

Moc Lego Creator Harley Davidson Softail Deluxe Upgrade Instruction In 2020 Softail Bobber Lego Technic Lego Creator

Pin On Lego S

Moc Lego Technic Hd Bobber Moc Nemooz Lego Technic Lego Bobber

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *