Moto Guzzi V85 Tt Travel

Diposting pada

2020 moto guzzi v85 tt adventure review. The 2020 moto guzzi v85 tt travel is the latest in moto guzzi s three bike v85 lineup upgraded with a unique colorway and motorcycle touring oriented features like a large windscreen heated.

2020 Moto Guzzi V85 Tt First Ride Review Revzilla Motos Auto

Slank praktisch en uniek.

Moto guzzi v85 tt travel. Guzzi s eerste klassieke reis enduro. 12 juni 2020 wat is er zo lollig vraagt mijn vrouw als ik mijn helm afzet. The v85 tt impressed when it was launched earlier this year with its retro styling characterful engine and genuine adventure touring ability on and off road making it a joy to ride.

V85tt motoguzziv85tt travel v85tttravel motoguzziv85 guzzi motorguzzi travelbike adventurebike adventurebikes retrobike allroad allroadbike motor moto motorbike motorcycle motoren motorrad italiano italy eicma eicma2019 motornl. Moto guzzi v85 tt travel 2020 specificaties. Moto guzzi v85 tt travel motoguzzi motornl.

De tt in v85 tt staat voor tutto terreno. Handvatverwarming het moto guzzi mia multimediasysteem led verstralers en passend genaamde michelin anakee adventure banden behoren eveneens tot zijn basisuitrusting. Awaken your urge for travel it is the motorcycle that was needed by an increasingly standardised market dedicated to travelling in its purest form recalling the epic rally raids of the 1980s a point of reference from which it inherits style charm and thus emotion but which has been designed to take on both everyday routes and long distance routes using.

Dat de moto guzzi v 85 tt travel een nieuwe meer reisgerichte uitvoering van de v 85 tt is is dus een nogal voor de hand liggende conclusie. De onuitwisbare grijns op mijn smoel heeft echter niets met humor te maken. For 2020 moto guzzi has raided its own accessories catalogue to create the v85 tt travel edition.

We got the new v85 tt adventure on home territory for the final word on this sport touring adv motorcycle. Het zit m natuurlijk al een beetje in de naam. Hij heeft kortom alles wat je nodig hebt om erop uit te trekken op zoek naar het avontuur.

De moto guzzi v85 tt travel lijkt ons een zeer robuuste motorfiets die dit klusje op z n rubberen slofjes zou moeten kunnen klaren. Eenvoudige vormen handelbaarheid en rijcomfort zijn de elementen waarmee de v85 tt zich onderscheidt waarbij zijn design en stijl de taal spreken van vrije geesten die kilometers asfalt achter zich willen laten. Moto guzzi v85 tt travel.

V85 tt start to explore. Zijn slanke lijnen maken de v85 tt travel uniek in zijn. De motor is dan ook ontworpen voor lange reizen.

Het is een update ten opzichte van de regulier v85 tt dit is dus de travel versie. Waar travel voor staat hoef ik niet uit te leggen.

Guzzi V85 Tt Travel En 2020

The Moto Guzzi V85tt Travel Edition At The Eicma Motor Show Vetements Sportifs Sportif

Moto Guzzi V85 Tt Travel 2020 Most Adventurous Version Of C In 2020 Moto Guzzi Moto Adventure

The 2019 Moto Guzzi V85 Tt With Some Touring Equipment Moto Guzzi Adventure Bike Motorcycle

Moto Guzzi V85 Tt Travel 2020 Mas Equipamiento Con El Mismo Motor De 80 Cv Moto Guzzi Moto Riding

2020 Moto Guzzi V85 Tt Travel Top Speed Moto Guzzi Ducati Multistrada Moto

Moto Guzzi V85 Tt Moto Guzzi V85 Tt Motorcycletouringbikes Motorcycletouringharleydavidson Motorcycletouringmotorbi Moto Guzzi Moto Guzzi Motorcycles Moto

2020 Moto Guzzi V85 Tt Travel First Look 9 Fast Facts Moto Guzzi Moto Guzzi California Adventure Bike

2020 Moto Guzzi V85 Tt First Ride Review Moto Guzzi Motorcross Bike Adventure Bike

Moto Guzzi V85 Tt Is Official Moto Guzzi Adventure Motorcycling Scrambler

V85 Tt Moto Guzzi Moto Guzzi Motorcycle Adventure Bike

Pin By Justin Marsten On Italian Bikes I Want In 2020 Moto Guzzi Adventure Bike Mandello Del Lario

Moto Guzzi V85tt Moto Guzzi Moto Guzzi Motorcycles Cool Bikes

Pin En Motorcycle Racing

Ad Ebay Link 2020 Moto Guzzi V85 Tt Travel In 2020 Moto Guzzi Moto Adventure Motorcycling

Moto Guzzi V85 Tt Travel Moto V85 Em 2020 Moto Guzzi Andando De Moto Motos

Moto Guzzi V85 Tt Travel Ya Sabemos Su Precio Mas Equipada Y Dispuesta Para Largos Viajes In 2020 Moto Guzzi Moto Cars Motorcycles

Moto Guzzi V85 Tt Accessories 2019 Moto Guzzi Moto Adventure Bike

2020 Moto Guzzi V85 Tt Travel First Look 9 Fast Facts Moto Guzzi Adventure Bike Adventure Motorcycling

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *