Moto Lamborghini Diavel

Diposting pada

Zoals uit de naam duidelijk mag zijn is het gelijknamige italiaanse automerk van invloed geweest op het design van de nieuwe ducati. De 2021 diavel 1260 lamborghini is gebouwd op basis van de ducati diavel 1260 s.

2019 Ducati Diavel 1260 S 25 Ducati Diavel Ducati Ducati Motorcycles

Vormgeving ook die door lamborghini en ducati echt wat teweeg kunnen brengen.

Moto lamborghini diavel. De gesmede velgen doen denken aan die van de supercar. Deze nieuwe variant van de diavel heeft grofweg overeenkomsten met de lamborghina sian. Voorbeelden van gewaagd design.

Het hart van de diavel 1260 lamborghini is de 1262 cc ducati testastretta dvt met variabele timing. Insolite unique sans équivalent. Een uniek project dat is ontstaan uit de samenwerking tussen twee prestigieuze merken die hun roots hebben in de motor valley de regio emilia romagna dat de thuisbasis is van de uitmuntendheid van italiaanse bedrijven gericht op de twee en vierwielers.

Zo zijn bijvoorbeeld de velgen die een fundamenteel onderdeel vormen van een motorfiets als deze gesmeed en brengen ze de motor direct dicht bij de auto. Deze euro 5 goedgekeurde motor kan 162 pk leveren bij 9 500 tpm en 129 nm bij 7 500 tpm met een vlakke koppelcurve direct vanaf een gemiddeld laag toerental wat altijd garant staat voor een krachtige en energieke respons. De lak die op de motor is aangebracht is in feite precies hetzelfde als die van de siàn fkp 37 waarbij de carrosserie wordt gekenmerkt door de kleur gea green terwijl het frame de undertray en de gesmede velgen worden verfraaid door het.

Elkaar overlappende en zwevende elementen carbon radiatorkappen en luchtinlaten. Dit komt met name terug in de matgroene kleur verde gea van de kappen en het design en de gouden kleur. Met maar liefst 162pk en 129nm aan koppel levert het motorblok de krachtige prestaties die je van deze zeer sportieve samenwerking mag verwachten.

De kleurstelling van de diavel 1260 lamborghini is het resultaat van het gezamenlijke werk van het centro stile ducati en het centro stile lamborghini. Of zoals ducati zegt. Une moto fabriquée en édition limitée et numérotée de 630 exemplaires.

Daarin komen ze zeker met de ducati 1260 diavel lamborghini. De rol van lambo. Voorbeelden van gewaagd design.

De gesmede velgen doen denken aan die van de supercar. Elkaar overlappende en zwevende elementen carbon radiatorkappen en luchtinlaten. De 2021 diavel 1260 lamborghini is gebouwd op basis van de ducati diavel 1260 s.

Ducati heeft zojuist in de nieuwe ducati diavel lamborghini onthult. Découvrez le nouveau ducati diavel 1260 lamborghini. Een unieke samenwerking tussen ducati en lamborghini heeft geleid tot een spectaculaire motorfiets de ducati diavel 1260 lamborghini.

Vormgeving ook die door lamborghini en ducati echt wat teweeg kunnen brengen. De diavel 1260 lamborghini is ontworpen in dezelfde designtaal die de supersportwagen onderscheidt dus we hebben de elementen die de diavel het meest kenmerken opnieuw ontworpen.

Qze2s7gyyocu2m

Ducati Diavel 1260 Lamborghini In 2020

Eicma 2018 Ducati Diavel 1260 Cruiser Ducati Diavel Ducati Moto Ducati

Ducati Diavel Titanium The All New Ducati Diavel Titanium Ducati Has Built This Bike From Lightweight Titanium And Carbon Fi Ducati Diavel Ducati Motor Ducati

Ducati Diavel Dark Ducati Diavel Ducati Lamborghini

Wtxb4dh7ihaipm

Custom Ducati Diavel Konceptualnye Motocikly Motocikl Motocikly Cafe Racer

Diavel 1260s So Good To Be Bad Repost Ducatimotor Moto Ducati Ducati Diavel Sport Bikes

Ducati Diavel S 2019 Ducati Ducati Diavel Mehr Diavel Ducati Mehr Ducati Diavel Ducati Ducati Motorcycles

Lamborghini Edition Ducati Diavel 1260 Coming For 2021 In 2020 Ducati Diavel Lamborghini Ducati

Ducati X Diavel Ducati Girl Nesli Avci Ferrari Boy Wheelie Toy Toys Girl Girls Bike Biker Red Istanbul Cars Ducati Diavel Motorcycle Girl Ducati

Pin By Andre Hardmeier On Ducati World Ducati Diavel Moto Ducati Motorcycle Bike

Ducati X Lamborghini Diavel 1260 Motorcycle In 2020 Ducati Diavel Ducati Motorcycle

Qphlhju5yjnvpm

Ducati Xdiavel Cruiser Is An Italian Road Hog Moto Ducati Ducati Motorcycles Ducati Diavel

Ducati On Instagram Ducatiiofficial Ducati In 2020 Ducati Diavel Yamaha Bikes Ducati

111212 2013 Ducati Diavel Strada 3 Jpg 1024 766 Ducati Diavel Ducati Ducati Motorcycles

A Designer Made A Lamborghini Motorcycle Concept And It Looks Like A Predator On Two Wheels In 2020 Motorcycle Design Motorcycle Ducati

Designing The Ducati Diavel 1260 Ducati Diavel Ducati Motorcycle Design

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *