Moto R18 Bmw

Diposting pada

Het is de wereldprimeur waarop de custom scene met smart zat te wachten een bmw motorrad custom concept met een nieuw prototype twin motor het grootste boxerblok dat ooit gebouwd is voor gebruik in een motorfiets. Dan hoor jij bij de aller eersten die exclusief geïnformeerd worden zodra er meer nieuws is over deze waanzinnige motorfiets.

Pin On Bmw R18 Concept

Dit is niet zonder reden.

Moto r18 bmw. Met de concept r18 laat bmw zien hoe het vanaf 2020 de cruiser markt wil veroveren. Markus schramm topman van bmw motorrad. Registreer je dus meteen vandaag.

Tähän asti siitä on nähty vain konseptimallien kuvia sekä teknisiä tietoja mutta nyt nähdään ensimmäistä kertaa lopullinen tuotantomalli. We zagen de r18 al opduiken in creaties van custombouwers maar nu dus ook in een door bmw motorrad zelf gecreëerde motorfiets. De r18 is met z n cilinderinhoud van 1800 cc het zwaarste boxerblok dat de duitsers ooit ontwikkelden en bovendien luchtgekoeld.

Met deze droomfiets presenteert bmw motorrad zijn eigen versie van een emotioneel en authentiek aanbod voor het cruiser segment dikke boxermotor. Bmw concept r18 cilinderinhoud cilinderinhoud cilinderinhoud. Great things are on the horizon.

De bmw motorrad concept r18 beschikt over volledig op maat gemaakte. Offre réservée aux particuliers valable pour toute commande d une bmw r18 first edition jusqu au 31 12 2020 dans les concessions bmw motorrad participantes. Lees dit hele artikel inclusief de foto s in ons digimagazine een analoog statement in een digitale tijd.

And become one of the first to receive exclusive news. Grote gebeurtenissen werpen altijd hun schaduw vooruit. Sous réserve d acceptation par bmw motorrad financial services département de bmw finance snc au capital de 87 000 000 rcs versailles b 343 606 448 tva fr 65 343 606 448.

Deze pure gestripte uitgekleede motorfiets luistert naar de simpele naam concept r 18 en geeft een flinke hint van wat er op ons af komt in het cruiser segment. Ontdek de bmw concept r18 in de video hieronder. Direct weet het r18 concept in het oog te springen.

In de afgelopen maanden liet bmw motorrad al diverse keren een nieuw r18 boxerblok zien als basis voor een nieuw cruisermodel het blok verscheen al in een aantal conceptmodellen waarbij gezegd werd dat het motorblok in een nieuw nog te presenteren model zou komen. Bmw heeft naar eigen zeggen een zo minimalistisch mogelijke houding aangenomen tijdens het ontwerpproces van de motor. Bmw omschrijft de r18 concept zelf als een bmw klassieker met een moderne twist.

Bmw on lopulta julkistanut virallisesti r18 cruiserin.

Pin On Projects To Try

Pin On Bmw Motorcycles

Pin On Motorcycles

Pin On Bike Art Inspirations

Pin On Bmw R18 Concept

Pin En Motorcycle

Pin On Rides

Pin On M0t0r Y L

Pin Auf Bmw R18

Pin On Bikes

Pin On Mocik

Pin On Bmw Motorcycles

Pin On Head Turning Bmws

Pin On Wheels

Pin On Bike Inspiration

Pin On Bike Art Inspirations

Pin On Wheels

Pin On Concept Bikes

Pin On Automobile

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *