Moto Route 66

Diposting pada

Als extra uitstapje gaan we naar de staat nevada waar we een bezoek brengen aan las vegas. Un voyage en moto sur la mythique route 66 de chicago à los angeles pour plus de contenu et d inf.

Pin On My Ride Wish List

Highway 66 chicago en santa monica start en eindpunt van de historic 66 petrified forest national p midpoint cadillac ranch grand canon las vegas seligman met de bekende barber shop hackberry oatmann pass steden waaronder oklahoma st louis met de gateway arch over de missisippi gallup amarillo afgelegen dorpjes diverse route.

Moto route 66. Tijdens de dust bowl route 66 sprak tot de verbeelding en speelde een belangrijke rol spelen in de amerikaanse cultuur. Ook de baotian crosser en tdm 850 worden aangeboden en gezocht op marktplaats. Via route 66 reizen is het mogelijk je eigen droomreis samen te stellen.

Een van de meest bijzondere routes door amerika is die over de route 66. 68 aanbiedingen in oktober bekijk alles met route 66. Je rijdt met de motor langs allerlei highlights en eindigt in zomers santa monica.

Bruno a réalisé son rêve grâce à cercle des vacances. Voyage moto route 66 offre des voyages guidés aux amateurs de moto des voyages où vous serez accompagné à tous les niveaux vous n aurez qu à profiter de votre voyage l esprit en paix. Ook zullen we nog een kijkje gaan nemen bij de grand canyon.

L itinéraire les couchers les places à visiter les routes les points de vues tout est pensé réfléchi en savoir plus. Een motor kopen of verkopen doe je via marktplaats. Bikers gaat over nagenoeg de hele nog bestaande oude route 66.

Deze 19 daagse motortocht heeft deze highlights. Zo is het mogelijk om de motor in de ene plaats op te halen en na afloop in een andere plaats in te leveren. Koop je favoriete motor op marktplaats.

Traverser l illinois le missouri le kansas l oklahoma le texas le nouveau mexique l arizona et la californie en suivant la route 66 c est arpenter une. De route werd geopend in 1926 en veel amerikanen gebruikte de deze om naar het westen te migreren o a. Individuele reizen fly bike op maat bieden tal van mogelijkheden.

Route 66 of kortweg route 66 us66 was een historische autoweg u s. Highway in de verenigde staten met een lengte van 3 940 km. Route 66 classic van u s.

Pin On 2012 August Pics

Pin On Route 66 The Mother Road

Pin On Route 66

Pin On Tablak

Pin On Vintage Moto

Pin Em Motorcycles

Epingle Sur Voyage Moto Aux Usa

Pin On Bike Stuff

Pin On Harley Art

Pin On Places I Have Ridden To Or Would Like To

Pin On Road Trip Route 66

Pin On Route 66 Tire Art

Pin On 2015 August Pics

Pin Op Road 66

Epingle Sur Places I D Like To Go

Pin On Harley Logo S

Pin Op Road 66

Pin On Santorini

Pin On Signs Metal Led

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.