Moto Guzzi V85tt Rosso Kalahari

Diposting pada

Moto guzzi v85 tt rosso kalahari. Read more about the workshop all road.

Pin On Vehicle

Moto guzzi v85 tt rosso kalahari.

Moto guzzi v85tt rosso kalahari. U ontvangt nu een e mail met instructies om uw aanmelding te bevestigen. 11 915 00 de v85 tt. 218 218 x gezien 4 4 x bewaard.

Contact us today to arrange a test drive. Upgrade your new v85tt with genuine moto guzzi aluminum pannier kits. Grigio atacama grey rosso vulcano red or blu atlante blue.

Bedankt voor uw aanmelding. Un mix vincente tra il fascino dell aquila di mandello sul lario e le linee di una modern classic la v85 tt è la moto ideale per qualsiasi tipo di viaggio. Giallo sahara red white yellow or rosso kalahari red white.

Available for just 999. See what we can do for you. Rosso kalahari giallo sahara grigio atacama rosso vulcano catalogusprijs.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en aanbiedingen over moto guzzi piaggio vespa en het tlm team vul dan hier je beste e mailadres in. Voor de prijs van het basismodel in 2019 is nu de versie met evocative graphics te koop waarmee de opvallende giallo sahara geel wit en rosso kalahari rood wit two tone kleurstellingen worden bedoeld. Mccrums motorcycles ltd offer this 2020 moto guzzi v85tt rosso kalahari 850 motorcycle manual petrol for sale.

Dedicata a spiriti avventurosi la v85 tt richiama alla mente le atmosfere leggendarie delle gare più celebri come la mitica parigi dakar. Rrp 11 099 pre reg price 9 199. Rrp 10 899 pre reg price 8 999.

Discover our workshop with over 75 years of experience. Moto guzzi v85 tt rosso kalahari bj 2020 218 218 x gezien 4 4 x bewaard sinds 24 nov. De v85 was in het afgelopen jaar het belangrijkste model voor moto guzzi van de 123 verkochte guzzi s waren er bijna 100 een v85tt.

Een nieuwe en originele offroad tt staat voor tutto terreno de naam zegt alles over de nieuwe v85tt dit model combineert uitzonderlijke stijlkenmerken uit een rijk offroadverleden met een voor guzzi volledige nieuwe technische lay out. Bekijk de video grote foto s 13 695 00. Vendo per inutilizzo moto guzzi v85tt rosso kalahari condizioni pari al nuovo scarico completo omologato agostini mandello del lario bauletto 58 litri givi con poggiaschiena cavalletto centrale.

Moto guzzi v85 tt rosso kalahari bj 2020 13 695 00. Read more about the california.

Bildergebnis Fur Moto Guzzi California Custom Umbau Moto Guzzi California Moto Guzzi Moto

2020 Moto Guzzi V85 Tt First Ride Review Revzilla Moto Guzzi Adventure Motorcycling New Motorcycles

Pin Su Motorreder

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *