Moto Triumph Rocket 3 R

Diposting pada

Daaraan is eigenlijk alles veranderd al bleef het immense driecilinder motorblok dat niet zou misstaan in een leuke middenklasser auto natuurlijk wel de basis. De gloednieuwe rocket 3 r zet een nieuwe maatstaf voor handling en karakter en biedt een ongelooflijke controle comfort en vermogen en een direct en wereldwijd toonaangevend koppel dat een verbazingwekkende 71 hoger is dan de naaste concurrentie en meer dan de vorige generatie rocket met zijn ongelooflijk vlakke rijke koppelcurve die een piek bereikt bij 4000 toeren per minuut die.

2020 Triumph Rocket 3 R And Gt Review First Ride Cycle World Triumph Rocket Triumph Motorbikes Triumph Bobber

Deze schermen hebben een minimaal ontwerp welke beschikt over twee naar voorkeur selecteerbare dynamische layout thema s van beschikbare informatie.

Moto triumph rocket 3 r. De nieuwe rocket 3 serie hier ontstaat een gloednieuwe generatie van de ultieme motorlegende van triumph. De gloednieuwe rocket 3 r zet een nieuwe maatstaf voor handling en karakter en biedt een ongelooflijke controle comfort en vermogen en een direct en wereldwijd toonaangevend koppel dat een verbazingwekkende 71 hoger is dan de naaste concurrentie en meer dan de vorige generatie rocket met zijn ongelooflijk vlakke rijke koppelcurve die een piek bereikt bij 4000 toeren per minuut die. Eerste test triumph rocket iii r gt vijftien jaar na de introductie van de eerste rocket iii komt triumph in 2020 met een compleet nieuw model.

Een week lang sturen we op deze zwaargewichten en ontdekken we de verschillen tussen de rocket 3 r en rocket 3 gt die beide het grootste blok ter wereld hebben voor motorfietsen in serieproductie. Maar achter het imponerende uiterlijk gaat een wereld van positieve verbazing schuil. In a world leading class of its own the new rocket 3 is the ultimate high performance muscle roadster and the genesis of a new motorcycle legend.

Setting a new benchmark for handling and character the all new triumph rocket 3 r delivers incredible control comfort and capability. Indrukwekkend zijn ze die nieuwe triumph rocket 3 r versus rocket 3 gt. Toptest triumph rocket 3 r de twee bekendste songs met bovenstaande titel gezongen door respectievelijk pink en metallica zijn weliswaar zowel qua tekst als muziekstijl heel verschillend maar de kern komt overeen.

All triumph rocket 3 r motorcycle specs. Elektronica en rijondersteuning van de triumph rocket 3 r het meest opvallende stukje technologie op deze motor zijn de geavanceerde full colour tweede generatie tft schermen. Confira abaixo as concorrentes da nova rocket.

Ducati streetfighter v4 2021. Não podemos deixar de falar do torque da nova triumph rocket 3 r 2021 que é considerado um dos melhores sendo 71 maior que o torque das suas concorrentes mais próximas seu torque máximo atinge cerca de 7 000 rpm. Doe waar je zin in hebt en trek je niks aan van wat anderen er van vinden.

De nieuwe rocket 3 serie is uitgerust met s werelds grootste motorinhoud voor een productiemotor van 2500 cc levert het hoogste koppel van een productiemotorfiets en een ongeëvenaarde acceleratie met een prachtig soepel responsief en ongelooflijk verfijnd rijgedrag. Triumph rocket 3 r alle specificaties en prijzen in de motorbase van motor nl.

Triumph Rocket Tfc Motorcycle Concept Wordlesstech Triumph Rocket Triumph Motorcycles Custom Bikes

Die Triumph Rocket 3 R Version 2019 Motorbike Die Motorbike Rocket Triumph Version Triumph Rocket Triumph Bikes Bike Week

Rocket Iii The Bulldog Triumph Rocket Triumph Motorcycles Steampunk Motorcycle

Triumph Rocket Tfc Motorcycle Concept Wordlesstech Triumph Rocket Triumph Motorcycles Motorcycle

2020 Triumph Rocket 3 R And Gt Review First Ride Cycle World Triumph Rocket Triumph Rocket

2020 Triumph Rocket 3r Deliveries Begin In India In 2020 Triumph Rocket Motorcycle Triumph Motorcycles

2020 Triumph Rocket 3 R Gt Test Canary Island Careening In 2020 Triumph Rocket Triumph Moto Triumph

Rocket Iii Rs Triumph Rocket Triumph Bikes Triumph Motorcycles

The 2019 Edition Of The Triumphrocketiii Is Likely To Get An Updated Euro Iv Compliant Version Of Triumph Rocket Triumph Bikes Triumph Motorbikes

Triumph Rocket Iii Triumph Rocket Concept Motorcycles Triumph Bikes

Triumph Introduces Rocket 3r Rocket 3r Gt Triumph Rocket Triumph Motorcycles Triumph Motorcycles Women

Triumph Rocket 3 R In 2020 Triumph Rocket Triumph Triumph Moto

Triumph Rocket 3 R In 2020 Triumph Rocket Triumph Luxury Motor

Triumph Rocket 3 This Is Very Very Nice Triumph Rocket Triumph Motorbikes Triumph Bikes

Triumph Rocket 3 To Debut At India Bike Week 2019 Triumph Rocket Triumph Motorcycles Triumph Moto

2020 Triumph Rocket 3 R 2020 Swiss Moto In 2020 Triumph Rocket Triumph Moto

Pin On Motocikly

2020 New Triumph Rocket 3 Tfc Soncept Triumph Factory Custom Youtube Triumph Rocket Triumph Motorcycles Triumph

Rickey Gadson And The Triumph Rocket 3 R Cycle World Triumph Rocket Triumph Motorcycle Racing

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *