Moto Lamborghini Ducati

Diposting pada

Mv agusta debuts a superveloce based on the alpine a110 sports car. To carry out this project ducati designers chose to be inspired by the sián.

Lamborghini Caramelo V4 Superbike Wallpapers 1400×1050 284282 Super Bikes Lamborghini Sport Bikes

Om de lancering van zijn aanstaande sián fkp 37 hypercar te vieren heeft lamborghini samen met ducati een limited edition diavel 1260 gecreëerd waarin het allerbeste van de italiaanse autotechniek wordt samengebracht.

Moto lamborghini ducati. De inspiratie voor de ducati diavel 1260 lamborghini komt van de lamborghini siàn waarvan slechts 63 units beschikbaar zijn. De kleurstelling van de diavel 1260 lamborghini is het resultaat van het gezamenlijke werk van het centro stile ducati en het centro stile lamborghini. Van het model worden slechts 630 exemplaren geproduceerd.

De groene kleur de goudkleurige velgen er wordt weinig aan de verbeelding overgelaten. Daarin komen ze zeker met de ducati 1260 diavel lamborghini. De ducati diavel 1260 lamborghini.

Het idee achter de opvallende powercruiser was de basiscomponenten van het ontwerp van de siàn fkp 37 naar twee wielen over te brengen door de onderdelen die de diavel het meest karakteriseren opnieuw te ontwerpen. Ducati introduceert dé ducati diavel lamborghini motor. Uiteraard heeft het oplettend oog van de autoliefhebber direct in de gaten dat de lamborghini sián fkp 37 hier als inspiratiebron diende.

De nieuwe motor heeft meerdere overeenkomsten met de lamborghini sian. Kruisbestuiving ducati en lamborghini een aanstekelijk stukje kruisbestuiving tussen de beide audi dochters ducati en lamborghini in de vorm van deze fraaie ducati diavel 1260 lamborghini. Ducati and lamborghini had a baby.

Het gaat trouwens om een puur optische insteek want motorisch is er niets gewijzigd aan de diavel die zoals vertrouwd goed is voor een vermogen van 157 pk en een koppel van 129 nm. The ducati diavel 1260 lamborghini was born from the collaboration between two prestigious brands that have their roots in motor valley the land in emilia romagna within which can be found many of the world s most significant companies in the automotive sector made in a limited and numbered edition of 630 units. Moto guzzi welcomes 2021 with new versions of its classic v7 roadster.

De diavel 1260 lamborghini is het resultaat van een samenwerking tussen het centro stile ducati en het centro stile lamborghini. Lamborghini sluit zich aan bij ducati voor sián fkp 37 geïnspireerde diavel motor. Lamborghini en ducati introduceren.

De ducati diavel 1260 lamborghini is een limited edition. Een uniek project dat is ontstaan uit de samenwerking tussen twee prestigieuze merken die hun roots hebben in de motor valley de regio emilia romagna dat de thuisbasis is van de uitmuntendheid van italiaanse bedrijven gericht op de twee en vierwielers. Of zoals ducati zegt.

De lak die op de motor is aangebracht is in feite precies hetzelfde als die van de siàn fkp 37 waarbij de carrosserie wordt gekenmerkt door de kleur gea green terwijl het frame de undertray en de gesmede velgen worden verfraaid door het. Denk hierbij aan de kleur van de velgen kappen design en de mat groene kleur. Het italiaanse automerk lamborghini heeft veel invloed gehad op het design van de nieuwe ducati motor.

Ducati en lamborghini slaan de handen ineen en introduceren deze ducati diavel 1260 lamborghini.

Pin By Predaking On Motos Unicas Y Algo Mas 2 Motorcycle Ducati Sports Bikes Motorcycles

ᴘɪɴᴛᴇʀᴇsᴛ Xxʙʀ33xx Ducati Motorcycle Motorcycle Bike

Pin By Michael Laursen On Ting Jeg Vil Kobe Super Bikes Sports Bikes Motorcycles Ducati Motorcycles

Ducati Corse Motorcycle Sports Bikes Motorcycles Ducati

Ducati Panigale 959 Designed By Hugsticker Custom Hugsticker Customs Ducatiobsession Ducati1199 Ducati Motorcycles Motorcycle Bike Ducati Panigale

Ducati 1199 Panigale Sportbikes Ducati 1199 Panigale Ducati

9 Chrome Red Ducati Metallic Pink Chrome Lamborghini Aventador Lp700 Sssupersports Com Lamborghini Aventador Lamborghini Aventador Lp700 Lamborghini

Ducati V4 Moto Gp Ducati Motogp Motogp Race

Ducati X Diavel Ducati Girl Nesli Avci Ferrari Boy Wheelie Toy Toys Girl Girls Bike Biker Red Istanbul Cars Ducati Diavel Ducati Motorcycle Girl

Ducati Panigale V4 S Driven By Karel Abrham Karel Abraham17 At World Ducati Week 2018 With Lamborghini Gallardo Used As Ducati Panigale Panigale Super Bikes

Pin De Jawad Mohsin Em Asuperbike Motorcycle Motos De Rua Motos Esportivas Motos

Sign In Sport Bikes Motorcycle Super Bikes

What Is Insurance Blog Ducati Motorcycles Ducati Panigale Moto Ducati

Ducati 1199 Panigale Custom Cafe Racer Vs Lamborghini Aventador Desain Sepeda Desain Sepeda Motor Motor Jalanan

Ducati Panigale 1199 Lamborghini Aventador Ducati Panigale Ducati Panigale

Motorcycles Page My Instagram Chairellbikes4life Ducati Motorcycles Ducati 1199 Panigale Ducati

Ducati Diavel 1260 Lamborghini In 2020

I Thought Ducati Was Expensive But The Lamborghini Motorcycle Must Be Up There Super Bikes Lamborghini Sport Bikes

Detail Lamborghini Superbike 1000cc V4 Engine 220hp 2019 2020 Mich Mot Lamborghini Bike Honda

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *