Moto Mash 650 X Ride

Diposting pada

100 0 x 82 0 mm. Mash x ride 650 classic.

Pin On Royal Enfield

A back to basic motorcycle complimented with a perfectly fitting classic enduro look.

Moto mash 650 x ride. Motor lucht oliegekoelde eencilinder viertaktmotor enkele ketting aangedreven bovenliggende nokkenassen en vier kleppen per cilinder benzine injectie mechanisch bediende natte meerplaatskoppeling vijfversnellingsbak o ring ketting. La firma francesa mash presenta su segundo modelo dotado de motor de 650 cc. Je snapt het meteen.

The x ride 650 classic revives the good old days from the past. De x ride 650 classic laat oude tijden weer herleven. The biggest issue to get around is mash s decision to build a supermoto with broad 17in rims but fit chunky off road tyres.

De mash x ride 650 classic werd begin dit jaar in wereld première aan het grote publiek voorgesteld op het salon van brussel maar door de coronacrisis duurde het nog een hele tijd voordat we deze nieuwe machine aan een eerste test konden onderwerpen. Franse interpretatie van de xt500 10 januari 2020 op de persdag van het salon in brussel heeft mash het doek gelicht van de x ride 650 classic een model dat zeker vanaf de voorkant verdomd veel op yamaha s xt500 lijkt. Dan nog de hoge uitlaat het hooggeplaatste koplampje en hoge voorspatbord.

Een 650cc 1 cilinder die ondanks zijn uiterlijk toch helemaal van deze tijd is. However the mash x ride 650 classic doesn t ride as well as it looks. 29 4 kw 40 pk bij 6 000 tpm.

La mash x ride 650 consolida la entrada de la marca en el segmento del carné a2. Lees hier het volledige testverslag van de mash. A 650cc 1 cylinder which also helps compliment the appearance of the bike and takes it back to this era.

Een back to basic motorfiets in een klassieke enduro outfit. Maar toch ook niet. Het ééncilinder motorblok is een kloon van de honda dominator een 650 cc éénclilinder vierklepper die een maximum vermogen heeft van 40 pk en dus geschikt is voor het a2 rijbewijs.

Mash kennen we eigenlijk alleen maar van lichte motoren en bromfietsen maar het franse merk heeft nu een 650 cc motor op de markt gebracht de mash dirt track 650. Een 650cc 1 cilinder die ondanks zijn uiterlijk toch helemaal van deze tijd is. Een back to basic motorfiets in een klassieke enduro outfit.

Verkrijgbaar in de volgende kleur en de x ride 650 classic laat oude tijden weer herleven. Dat bolle tankje met vlakke onderkant de graphics op de tank en de zwarte racenummervlakken. Available in the.

Zo voldoet hij aan de strengste emissie eisen en rem je gecontroleerd door het aanwezige abs remsysteem. 2020 mash x ride 650. Deze mash x ride 650 classic is een scrambler aller scramblers volgens traditioneel recept.

Mash X Ride 650 Clear Bond That Fills The Gap In 2020 Cool Motorcycles Riding Motorcycle Design

Mash X Ride 650 Clear Bond That Fills The Gap In 2020 Cool Motorcycles Motorcycle Design Riding

Pin On Coolest Motorcycles

Image Result For Honda Xl 500 Cool Bikes Honda Bike

Big Foot An Automotive Design Of Ducati Custom Bike Automotive Design Custom Bikes Ducati Monster

Mash 125 Scrambler By Baak Motorcycles Scrambler Scrambler Motorcycle Brat Motorcycle

Zero S Electric Motorcycle What Street Riding Is Meant To Be Electric Motorcycle Motorcycle Cool Motorcycles

Cafe Racer Special Honda Nx 650 Dominator Street Tracker Scrambler Tracker Motorcycle Scrambler Honda Dominator

Mash X Ride 650 Clear Bond That Fills The Gap In 2020 Cool Motorcycles Riding Four Stroke Engine

Pin On Vintage Everything

Honda Nx650 Dominator Streettracker Project Cafe Racer Honda Yamaha Cafe Racer Honda Dominator

Bwm Sertao Bmw Bmw Motorrad Adventure Bike

Confederate X132 Hellcat Speedster 5 Hellcat Confederate Car Accident Lawyer

Mash X Ride Classic 650 2020 Klasik Motosikletler

Ducati Multistrada By Ad Hoc Bike Exif Ducati Multistrada Ducati Cafe Racer

Neu Und Doch Vertraut Mash X Ride 650 Im Stile Der Yamaha Xt 500 ในป 2020 โมโตครอส

Mash X Ride 650 En 2020 Royal Enfield Scooters Motos

Spend 100 Quid And Get Entered To Win The M M C X Muttmotorcycles Mutt Blog Monday Mo Co Motor Jalanan Motor Moci

Check Out The Mash X Ride Classic 650 Adventure Rider Motorrad

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *