Moto Honda 500 Rebel

Diposting pada

Tot honda met de rebel 500 kwam. Met het sterke vloeistofgekoelde parallel twin motorblok dat omgeven is door een wiegframe en een geüpdatete ophanging verlichting comfort en dashboard is dit een motor met een verbluffende look.

Pin On Honda Rebel 500

Verkoop eenvoudig honda rebel 500.

Moto honda 500 rebel. Koop je honda cmx 500 rebel op motoroccasion nl. Honda cmx 500 rebel s bj 2017 abs cmx500 a2 35kw garantie motor net binnen meer info volgt. Meer info over de honda rebel 500 op de site van honda zelf.

Deze motor is comfortabel en ook gemakkelijk te controleren bij lage snelheden. Blijft een stoere motorfiets de naam die door honda weer opnieuw werd gebruikt de rebel. Stevig maar ontspannen cruisen.

41 mm conventionele showa voorvork niet regelbaar veerweg n b. Met dank aan honda nederland voor het beschikbaar stellen van de motorfiets. De cmx500 rebel draait om vrijheid voor alle motorrijders vooral voor houders van een a2 rijbewijs.

Directe concurrenten zijn bijvoorbeeld de kawasaki vulcan s die te koop is voor 9049 en de harley davidson street 750 voor 8825. Beiden kosten toch een stuk meer dan de rebel 500. Buiten de prestaties van de cbr500r die vooral op hoge toerentallen toegespitst zijn is er nu een hertekende pgm fi mapping van de brandstofinjectie die de 2019 er rebel een totaal ander karakter geeft.

471cc 4 kl cil vloeistofgekoelde paralleltwin max. Dat je niet per definitie 200 pk nodig hebt om lol te hebben dat hoef je ons niet meer te vertellen wij zijn wel overtuigd van licht gooi en smijtfietsen. All honda cmx 500 rebel motorcycle specs.

11 aanbiedingen in december koop of verkoop honda rebel 500 op marktplaats bekijk lokale aanbiedingen. Bekijk de volledige technische specificaties van de honda waarin je interesse hebt inclusief motor en transmissie afmetingen en gewicht wielen vering en remmen. Honda cmx 500 rebel voor eur 6990 bij motor venray honda cmx 500 rebel voor eur 679.

De rebel 500 kost 7385 inclusief alle bijkomende kosten en is leverbaar in de kleuren graphite black matte armored silver en millenium red. Specificaties cmx500 rebel street motorfietsen honda. Honda cmx 500 rebel motor.

Diamantframe uit stalen buis voorvering. Honda cmx 500 rebel alle specificaties en prijzen in de motorbase van motor nl. Maar dat je zó ontzettend veel lol kunt hebben op een 500 cruiser hadden wij niet gedacht.

Pin On Classic Cars

Pin On Dr34m B1k3s

Pin On Moto

Pin On Bike

Pin On Honda Rebel 500

Pin On Fast Furious

Pin On Vrooom

Pin On Honda Rebel 500 Custom

Pin On Motorcycles

Pin On Motorbikes

Pin On Xe Hơi Va Xe Gắn May

Pin On Rebel500 Cmx500 Cmx

Pin On Motobike Central

Pin On New Bike

Pin On Motorcycles

Pin On Honda Rebel 500

Pin On Bobber

Pin On Honda Rebel 500

Pin On Honda

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *