Moto Husqvarna Vitpilen 701

Diposting pada

Husqvarna and husqvarna motorcycles are used under license from husqvarna ab sweden. Back to top.

Husqvarna Vitpilen 701 Aero Concept Concept Motorcycles Motorbike Design Motorcycle Design

Terwijl de vitpilen 701 met verbluffend gemak en precisie door een fraaie reeks bochten in de heuvels bij barcelona flitst komen er twee gedachten bij me op.

Moto husqvarna vitpilen 701. Svartpilen 401 2020. Vitpilen 701 2020 svartpilen. De vitpilen 701 pakt alles wat leuk is aan motorfietsen en combineert dat een grote eencilindermotor een licht chassis een strakke vormgeving en een sportieve rijstijl.

We thought since we take a lot of bikes to the strip to see how fast they go we d show you what it loo. En na ruim 60 jaar keert husqvarna back to the roots met de 701 vitpilen. De eerste is of er nog een straatmotor is die dit traject net zo gemakkelijk had afgeraffeld als deze heerlijk lichte strakke en wendbare husqvarna eencilinder de tweede is dat dít echt de natuurlijke habitat van de vitpilen is.

Husqvarna kennen we vooral van de snelle motorcrossers en enduromotoren maar voor de tweede wereldoorlog produceerde het van oorsprong zweedse merk dat tegenwoordig onder de ktm vlag valt vooral wegmotoren. Prestaties van de husqvarna vitpilen 701 de vitpilen 701 is uitgerust met een moderne 692 7 cm vloeistofgekoelde eencilindermotor vervaardigd met de nieuwst ontwerptechnieken en elektronica. De vpro heeft onze man in teheran wij van motor nl hebben onze man in tirol.

Mooi want saaie motoren die alleen maar meer van hetzelfde zijn daarvan hebben we er al meer dan genoeg. The vitpilen 701 takes everything we love about motorcycles and combines them a big single cylinder motor lightweight chassis spartan aesthetics and a sporty riding style. Zo ook vandaag waar hij bovenstaande foto schoot die ons uiteindelijk naar de nieuwe husqvarna vitpilen 701 aero leidde.

Het blok biedt hierbij een piek van 55kw ofwel 75pk en een koppel van 72nm bij 6750 tpm waardoor er geen discussie kan zijn over het vermogenspotentieel van deze motor. Together these attributes create an unmistakably pure riding experience forcing your knee out in the bends and encouraging you to clear your mind and focus on nothing but the ride. De carrosserie van de 701 die strak om de motor en het frame sluit.

Eerste test husqvarna vitpilen 701. Uiteindelijk koop je de husqvarna vitpilen 701 vooral om zijn uiterlijk je bent direct fan of je vindt het minimalistische concept niks. Numbers are one thing actual performance is another.

Samen zorgen deze eigenschappen voor een onmiskenbaar pure rij ervaring die je knie in de bochten dwingt en je hoofd leegmaakt zodat jij je kunt concentreren op de rit en niets anders dan de rit. Als eigenaar van apart vivaldi in het paznauntal houdt jan oud nederlands enduro kampioen altijd z n ogen voor ons open.

Husqvarna Vitpilen 701 Motorcycle Motorbike Design Motorcycle Design Concept Motorcycles

13 Shades Of Grey The First Custom Husqvarna Vitpilen Custom Bikes Husqvarna Motorcycle

Husqvarna 701 Vitpilen Car And Motorcycle Design Motorcycle Design Vintage Cafe Racer

2018 Husqvarna Vitpilen 701 Motorcycle 4k Wallpaper Motorcycle Design Standard Motorcycle Motorcycle Wallpaper

Husqvarna Vitpilen 701 Mod Husqvarna Motorcycle Dslr Background Images

701 Concept L Avenir De La Moto Pour Husqvarna Velos Sur Mesure Voitures Et Motos Selle Moto

Husqvarna Vitpilen 701 Concept Sketches Moto Mucci 285 29 Jpg 1600 873 Motorbike Design Automotive Design Motorcycle Design

2020 Husqvarna Svartpilen 701 And Vitpilen 701 Motorcyclist Motorcycle Design Bike Design Husqvarna

Mega Gallery Husqvarna Vitpilen 701 Asphalt Rubber Motorcycle Custom Bikes Cafe Racers Husqvarna

Husqvarna Vitpilen 701 Concept Bike Interview With The Designers Husqvarna Motorcycle Design Custom Cafe Racer

Pin On Scrambler

Husqvarna Vitpilen 701 Gessato Motos Geniales Motos Personalizadas Motos Clasicas

2020 Husqvarna Svartpilen 701 And Vitpilen 701 First Look Cycle World Husqvarna Motorcycle Adventure Bike

2018 Husqvarna Vitpilen 701 Revealed Return Of The Cafe Racers バイカー カー バイク

Eicma 2016 Husqvarna Vitpilen 401 Aero Concept Motorycle Bike Sketch Concept Motorcycles Motorcycle Design

Art Design Husqvarna Vitpilen 701 Concept Sketches Moto Mucci Motorcycle Motorcycle Components Concept Motorcycles

Husqvarna Vitpilen 701 Concept Vs Production Motorcycle Design Motorcycle Motorbike Design

Husqvarna Vitpilen 701 Hq Backgrounds Hd Wallpapers Gallery Gallsource Com Concept Motorcycles Design Futuristic Motorcycle Concept Motorcycles

Mega Gallery Husqvarna Vitpilen 701 Asphalt Rubber Cafe Racer Motorcycle Motorcycle Bike Photoshoot

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *