Moto Mash 650 Dirt Track

Diposting pada

Zo te zien heeft mash zich voor de looks duidelijk laten inspireren door de yamaha xt500. Deze is in de nieuwe hoogpoter van mash goed voor een topvermogen van 40 pk bij 6 000 tpm en 45 nm koppel bij 4 500 tpm.

Mash Devoile Une Plus Grosse Cylindree A Paris La 650 Dirt Track Actu Moto

Motorataf vous propose cette mash dirt track 650.

Moto mash 650 dirt track. Egalement disponible en gris. Vor allem der euro4 konforme motor hinterließ einen ordentlichen eindruck. Mash kennen we eigenlijk alleen maar van lichte motoren en bromfietsen maar het franse merk heeft nu een 650 cc motor op de markt gebracht de mash dirt track 650.

Net als de in 2019 gepresenteerde dirt track 650 beschikt ook de nieuwe x ride classic over de 644 cc eencilinder. Let op zijn grote nummerplaat waar subtiel de koplamp in is verwerkt zijn mono zit ogende buddy brede stuur met digitale teller en speciale uitlaatdemper. Die mash dirt track 650 wusste auf der ersten probefahrt durchaus zu gefallen.

Hier und da ist dem bike seine herkunft anzusehen die verarbeitung ist ingesamt aber in ordnung. De jongste 650cc telg lijkt zo van de track af te komen. Un look complètement unique et très bien équipée avec son abs déconnectable.

The dirt track 650 looks like it just came of the tracks. Mash dirt track 650. Het ééncilinder motorblok is een kloon van de honda dominator een 650 cc éénclilinder vierklepper die een maximum vermogen heeft van 40 pk en dus geschikt is voor het a2 rijbewijs.

Mit knapp 6 000 euro ist die mash zwar nicht wirklich teuer aber auch kein wahres. Verkrijgbaar in de volgende kleur en let s get dirty. Moto accessible permis a2.

Garantie deux ans pieces et m o. Mash dirt track 650. Be amazed whilst experiencing the dirt track s large number plate with a subtly placed headlight wide handlebar with digital counter and special muffler.

Dernier modèle de la marque un gros mono de 650 cc vraiment agréable à piloter avec ces 40 cv. Available in the following color s let s get dirty.

Mash Dirt Track 650 2019 Precio Fotos Ficha Tecnica Y Motos Rivales

Mash Dirt Track 6 5 Youtube

Mash Dirt Track 650 Cc Youtube

Mash Dirt Track 650 Cc Mash Motors

Mash Dirt Track 650 Bruwanski

Mash Dirt 650cc Flat Tracker Avon Motorcycles

Moto Mash Dirt Track 650 Destockee

Mash Dirt Track 650 Enfin A La Hauteur Pour Les Permis A2 Youtube

Moto Mash 650 Dirt Track Occasion

Prueba Mash Dirt Track 6 5 En Otro Nivel Formulamoto

Mash Dirt Track 650 Bruwanski

Mash Dirt Track 6 5

Mash 650 Dirt Track En Photos Look A L Ancienne Sensations A L Ancienne

Dirt Track 650 Cc Gris Mash Motors

2019 New Mash Dirt 6 5 Photos Details Youtube

Umgebautes Motorrad Mash Dirt Track 250 Von A T T Tiedemann Motorrader E Kfm 1000ps At

Eicma 2018 Mash Dirt Track 650 Classica A Buon Prezzo

Nouvelle Mash Dirt Track 650cc Venez L Essayer Bike Up Nice

Mash Dirt Track 125cc Injection Mash Motors

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *