Moto Mash 50cc

Diposting pada

Voorzien van een 1 cilinder 400cc 4 taktmotor met elektronische brandstofinjectie en met zijn antiblokkeerremsysteem voldoet hij helemaal aan de euro4 eisen. Mash dirt track 50.

Pin By Mash Motors Switzerland On Mash Adventure 400r Adventure Motos Touring

Geschikt voor jong oud en voorzien van een krachtige 4 taktmotor.

Moto mash 50cc. Die is niet alleen goed voor een vlotte acceleratie maar gaat ook nog eens spaarzaam met de brandstof om. Download hier de catalogus. Deze klassieke schakelbromfiets is voorzien van een in eigen huis ontwikkelde 1 cilinder 4 taktmotor die twee keer zoveel vermogen levert dan de concurrentie.

Let op zijn grote nummerplaat waar subtiel de koplamp in is verwerkt zijn mono zit ogende buddy brede stuur met digitale teller en speciale uitlaatdemper. Verkrijgbaar in de volgende kleur en brommer rijden wordt weer leuk met de fifty. 50cc 125cc 250cc 400cc classic 400cc family side 650cc.

Inspired by the seventies the mash s motorcycle range won t let anyone indifferent. Verkrijgbaar in de volgende kleur en brommer rijden wordt weer leuk met de fifty. Simple made light reliable easy handling and easy to drive mash motorcycles are dedicated both to seventies addict and beginners or occasional riders.

22 aanbiedingen in januari bekijk alles met mash. Download hier de catalogus. De jongste 50cc telg lijkt zo van de track af te komen.

Die is niet alleen goed voor een vlotte acceleratie maar gaat ook nog eens spaarzaam met de brandstof om. Verkrijgbaar in de volgende kleur en let s get dirty. Geschikt voor jong oud en voorzien van een krachtige 4 taktmotor.

Ook de baotian crosser en tdm 850 worden aangeboden en gezocht op marktplaats. Een motor kopen of verkopen doe je via marktplaats. Let op zijn grote nummerplaat waar subtiel de koplamp in is verwerkt zijn mono zit ogende buddy brede stuur met digitale teller en speciale uitlaatdemper.

Een heus legervoertuig op twee wielen en in zijn mat groene outfit een stoere verschijning. De jongste 50cc telg lijkt zo van de track af te komen. Geheel nieuw is de 50cc fifty schakelbrommer.

Mash is a registred brand owned by sima who sell a neo retro motorcycle range and scooters introducing fashion and market tendancies. Elk merk heeft zijn luxepaard maar ook een werkpaard en bij mash is dat de force 400. Mash dirt track 50.

Koop je favoriete motor op marktplaats. Met een begrensde snelheid van 45km h is dit ve.

Epingle Sur Moto

06 3 Jpg 900 900 Scrambler Biker Girl 250cc

Pin Op Divers

2013 Mash 125 Seventy Five Jpg 800 562 Cafe Racer Motorcycle Cafe Racer Motorcycle

Http Www Mash Motors Fr 2244 Access Thickbox Mash Fifty 50 Cc Jpg

Moto Mash Cafe Racer 125 Cc Motos Fotos Mejores Fotos

Mash Falcone 125cc Injection Mash Motors In 2020 Injections Mash Motorbikes

Ace Scrambler Brouilleur Scooter Scrambler 125

Bikes Friday November 28th 2014

Pin En Vehiculos Espectaculares

Mash Fifty Cafe Racer 50 Cc Motorcycles Caferacer Motos Caferacerpasion Com Cafe Bike Cafe Racer Moped Motorcycle

Mash Two Fifty 250cc Cafe Racer Girl Cafe Bike Roadsters

Moto Mash Cafe Racer 125 Cc Super Bikes 250cc Cafe Racer

Epingle Sur 50 A Boite

Mash Scrambler 125cc Scrambler Mash Cafe Racer

Mash Importador Oficial Para Espana Motos Motos 400cc Motos 125

Pin Op Motors

Mash Fifty From Mash Motors 50cc Caferacer Scrambler Brommers Rijden

50cc Motorcycle Mash Motors Dirt Track 50

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *