Moto Guzzi V7 Iii Special

Diposting pada

Allicht leunt het ontwerp op de motoren van de jaren zestig en zeventig maar ook toen was de italiaanse motorfiets anders en die traditie zet de guzzi v7 fier voort. Een motor kopen of verkopen doe je via marktplaats.

V7 Iii Special Moto Guzzi In 2020 Moto Guzzi Moto Moto Guzzi Motorcycles

De v7 iii is uitgerust met abs en een regelbaar mgct systeem moto guzzi traction control dat desgewenst ook kan worden uitgeschakeld het eerste is een tweekanaalssysteem van continental dat blokkeren van de wielen bij krachtig afremmen voorkomt terwijl het tweede achterwielspin tijdens fel accelereren tegengaat.

Moto guzzi v7 iii special. Toeren op de secundaire wegen gaat prima actief rijden is het devies en plezier is dan het resultaat. Kijk alleen maar naar die prachtige tank maar er zijn meer details die hem. This is the third generation of guzzi s.

De enkele voorremschijf de stereovering aan de achterzijde waarlangs de lange verchroomde dempers lopen de spaakwielen het stuur passagiersbeugel en ovale spiegels. Alleen als die vlieger bij één motor niet opgaat dan is het deze moto guzzi v7 iii special wel. Emissions 128 g km co2.

I would ve preferred a bit of tweaking but i had no real complaints. De kenmerkende v twin en klassieke details springen direct in het oog. Maximum power 52 cv 38 kw 6 200 rpm also available at 35 kw a2 driver license.

Bore x stroke 80 x 74 mm. Compliance meets european directive euro 4. Maximum torque 60 nm 4 900 rpm.

Koop je favoriete motor op marktplaats. I don t weigh much at all and i found that the stock settings made the ride a little bumpy over flaws on the road. Ook de baotian crosser en tdm 850 worden aangeboden en gezocht op marktplaats.

Discover moto guzzi v7 iii special 750. Het karakter en authenticiteit van een klassieke guzzi v7 is behouden gebleven en beleef je dan ook helemaal op deze guzzi. Aan de moto guzzi v7 iii special zie je direkt dat hij gebouwd is met het authentieke karakter van de eerste v7 uit 1967.

Moto guzzi carries its special into 2020 after the introduction of the v7 iii family in 2017 that brought in a new engine and all new frame. Find a dealer and book an appointment. Consult the technical data sheet consumption prices and available colors.

The moto guzzi v7 iii special gets 40 mm telescopic forks and preload adjustable kayaba dual rear shocks. V7 iii special technical specifications engine transversal 90 v twin two valves per cylinder. De moto guzzi v7 iii straalt uit dat het een klassieke motor is maar dan met de moderne snufjes van deze tijd.

79 aanbiedingen in januari bekijk alles met moto guzzi v7. Guzzi is constantly revising and evolving the v7 lineup and for 2020 it gets just minor updates with the v7 iii racer carbon rough and special returning this year along with a couple of.

Moto Guzzi V7 Ii Custom By Moto Strada Bikebrewers Com Moto Guzzi Moto Guzzi Motorcycles Moto Bike

Pin On Motorcycle

2020 Moto Guzzi V7 Iii Stone Night Pack Guide Moto Guzzi V7 Stone Moto Guzzi Motorcycle

Moto Guzzi V7 Iii Rough L Authentique Moto Italienne Moto Guzzi In 2020 Moto Guzzi Cafe Racer Moto Guzzi Motorcycles Moto Guzzi

V7 Ii Special Moto Guzzi Moto Guzzi Moto Guzzi Motorcycles Moto

2018 Moto Guzzi V7 Iii Special Abs Motociclismo

Short Exhausts Moto Guzzi V7 Iii Mistral Special Parts Moto Guzzi Exhausted Iii

Moto Guzzi V7 Iii Stone S 2020 Moto Guzzi Moto Guzzi V7 Stone Moto

2020 Moto Guzzi V7 Iii Special Guide Moto Guzzi Motorcycle Moto

Moto Guzzi V7 Mkii Winner Of Motorcycle Live Nec Best Guzzi Special Build Guzzi V7 Motos Moto Et Motards

Moto Guzzi V7 Iii Milano Moto Guzzi Moto Guzzi Cafe Racer Moto

2018 Moto Guzzi V7iii Special Review Classic Italian 2018 Moto Guzzi V7iii 2018motorcyclemodels Motorcycle Moto Guzzi Custom Bikes Cafe Racers Motorcycle

Moto Guzzi V7 Iii Special 2018 Blu Zaffiro Only 465 Miles Dealer Demo Must See Moto Gu Moto Guzzi Moto Motorcycles For Sale

Guzzi V7iii Milano Moto Guzzi Moto Guzzi Motorcycles Moto Guzzi V7 Classic

Classic Cars Guzzi Special Moto Guzzi V7 Special Moto Guzzi V7 Iii Special Moto Guzzi V50 Cafe Racer Moto Guz In 2020 Moto Guzzi Cape Verde Islands Verde Island

Moto Guzzi V7 Iii Rough Moto Guzzi Moto Moto Guzzi Motorcycles

Moto Guzzi V7 Iii Special 2018 Moto Guzzi Moto Motorcycles For Sale

V7 Iii Special Moto Guzzi Moto Guzzi Motorcycle Moto

Moto Guzzi V7 Marlin Harley Davidson Pictures Moto Guzzi Harley Davidson

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *