Moto Mash 650

Diposting pada

Ja nieuw wit foto s video s top de x ride 650 classic laat oude tijden weer herleven. De eerste 650 s zullen vanaf mei volgend jaar leverbaar zijn.

Dirtbike Scrambler Dirtracker Flattracker Flattrack Flattrack Frenchmotorcycle The French Dirt Track Hot Bikes Motorcycle

Mash x ride 650 2020 eur 6 899 garantie.

Moto mash 650. 29 4 kw 40 pk bij 6 000 tpm. Mash motors koos dus uiteraard voor de paris motor show gisteren om hun nieuwigheden te presenteren. Een back to basic motorfiets in een klassieke enduro outfit.

De honda krachtbron die als basis genomen is kunnen we van de dominator en is uiterst betrouwbaar en eenvoudig in het onderhoud. De mash x ride 650 is wel echt een motor voor erbij en dan is de sprong naar een lichte japanse naked misschien wat te klein om te weerstaan. De mash x ride 650 classic is een leuk uitziende retro scrambler die vooral voor nostalgische types een leuke aanvulling van de motorverzameling kan zijn.

Een dagje uit in limburg of een rondje door de stad gaat meer dan prima qua rijeigenschappen. Deze mash x ride 650 classic is een scrambler aller scramblers volgens traditioneel recept. Dan nog de hoge uitlaat het hooggeplaatste koplampje en hoge voorspatbord.

Een 650cc 1 cilinder die ondanks zijn uiterlijk toch helemaal van deze tijd is. Blikvanger was de dirt 6 5. Verkrijgbaar in de volgende kleur en de x ride 650 classic laat oude tijden weer herleven.

De x ride 650 classic laat oude tijden weer herleven. Maar toch ook niet. Lees hier het volledige testverslag van de mash.

Mash kennen we eigenlijk alleen maar van lichte motoren en bromfietsen maar het franse merk heeft nu een 650 cc motor op de markt gebracht de mash dirt track 650. Motor lucht oliegekoelde eencilinder viertaktmotor enkele ketting aangedreven bovenliggende nokkenassen en vier kleppen per cilinder benzine injectie mechanisch bediende natte meerplaatskoppeling vijfversnellingsbak o ring ketting. Je snapt het meteen.

Dat bolle tankje met vlakke onderkant de graphics op de tank en de zwarte racenummervlakken. Het ééncilinder motorblok is een kloon van de honda dominator een 650 cc éénclilinder vierklepper die een maximum vermogen heeft van 40 pk en dus geschikt is voor het a2 rijbewijs. Een 650cc 1 cilinder die ondanks zijn uiterlijk toch helemaal van deze tijd is.

Zo n compacte japanse tweepitter mist misschien iets van de charme van de x ride en natuurlijk ook de toffe looks maar dat moet je ook niet overdrijven. 100 0 x 82 0 mm. Deze super monocilinder heeft een cilinder inhoud van 650 cc met 40 pk 6000 rpm.

Mash is not messing around met de nagelnieuwe mash dirt track 6 5 die nu al een icoon is. Een back to basic motorfiets in een klassieke enduro outfit. 2020 mash x ride 650.

Jawel een 650cc 1 cilinder flattrack machine. Een back to. Elk merk heeft zijn luxepaard maar ook een werkpaard en bij mash is dat de force 400.

Mash Cafe Racer 125 Cc Black Edition Cafe Racer Racer Black Edition

Check Out The Mash X Ride Classic 650 Adventure Rider Motorrad

Mash X Ride Classic 650 2020 Klasik Motosikletler

Mash 500 Motorcycle Google Search Cafe Racer Motorcycle Racer

Yamaha 650 Tracker Custom Bikes Cafe Racers Yamaha Motorcycles Yamaha 650

Mash Motors Seventy 125 Cc

Royal Enfield Interceptor 650 2019 Interceptor Royal Enfield Classic Bikes

Mash Dirt Track 650 Cc Moto Francaise Cafe Racer Honda Xr

Motomood Zeus Custom Motorcycle Helmets Vintage Brat Bike Ducati Monster Custom

Mash 125 Buscar Con Google

Pin On Coolest Motorcycles

Mash Ha Lanzado Una Moto De Dirt Track De 650cc Barata Y Que Podras Conducir Con E Carnet A2 Pedroluismartinolivares Automov Motos Vendo Moto Ducati Scrambler

Mash X Ride 650 En 2020 Royal Enfield Scooters Motos

Mash X Ride 650 Clear Bond That Fills The Gap In 2020 Cool Motorcycles Riding Motorcycle Design

Pin On Moto Binteo

Top The Mash Roadstar Bottom The Genuine G400c Motorcycle Motorcycle Types Classic Bikes

Pin On Royal Enfield

Mash X Ride 650 Clear Bond That Fills The Gap In 2020 Cool Motorcycles Motorcycle Design Retro

Classic Mash Five Hunfred 400cc Cherry Red Scrambler Street Tracker Custom Motorcycle Shop Tracker Motorcycle Motorcycle Shop

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *