Moto Ducati De Lego

Diposting pada

Het is de eerste motor van lego met een versnellingsbak waarmee je verschillende snelheden en technieken kunt ontdekken. En dat is nog niet alles want de motor heeft ook andere geweldige kenmerken zoals vering.

Lego Technic Ducati Panigale V4 R Motorcycle Toy Building Kit 42107 In 2020 Ducati Panigale Lego Technic Lego Technic Sets

Lezers uit belgiƫ kunnen de set hier bestellen.

Moto ducati de lego. Deze krachtige motor van het beroemde italiaanse merk is vanaf 1 juni beschikbaar in de nederlandse lego shop voor 59 99. Het is de eerste motor in de geschiedenis van lego technic met een versnellingsbak waarmee je verschillende snelheden en technieken kunt. De motor heeft de stroomlijn van de panigale vr4 r de banden de kuip schijfremmen en de vering.

Bovendien is dit de eerste lego technic motor met een versnellingsbak met 2 versnellingen. Ducati fans zullen de details van deze prachtige motor geweldig vinden. Schaal 1 op 9 ducati panigale v4r gemaakt door het bekende lego stijl elegantie en prestatie.

Bouw je eigen ducati panigale v4 r en krijg een uniek inkijkje in de kenmerken en functies van deze iconische motor. Het is de eerste motor in de geschied. De ducati v4 r lego technic is vanaf 1 juni te verkrijgen bij de ducati dealers en in de ducati online shop evenals het gehele lego verkoopnetwerk.

Stijl elegantie en prestatie. De naam van de set werd in januari al gelekt maar zojuist is de lego technic 42107 ducati panigale v4 r ook officieel gepresenteerd. Lego technic fans en motorliefhebbers zullen deze ongekende bouwuitdaging geweldig vinden.

Deze lego technic ducati panigale v4 r ziet er schitterend uit en weerspiegelt het karakter en de look van het origineel. Maar ook de standaard uitlaat windscherm en het dashboard zijn vrijwel identiek aan de echte versie. Deze lego technic 42107 ducati panigale v4 r ziet er schitterend uit en weerspiegelt het karakter en de look van het origineel.

Ducati en de lego group presenteren het nieuwste model in de lego technic lijn. Bmw was ze in het verleden al voorgegaan maar nu heeft ook ducati de handen ineen geslagen met de lego group. Het is de eerste motor in de geschiedenis van lego technic met een versnellingsbak waarmee je verschillende snelheden en technieken kunt ontdekken.

De allereerste steentjesreproductie van een ducati motorfiets en respecteert de waarden van style sophistication en performance die het merk kenmerken aldus het persbericht. Ducati is snelheid en dat is precies wat je ziet wanneer je de bouwset in elkaar hebt gezet. En dat is nog niet alles want de motor heeft ook andere geweldige kenmerken zoals vering en schijfremmen aan de voor en achterkant.

De ducati panigale v4 r. Door in totaal 646 steentjes op de juiste manier in elkaar te zetten krijg je een ducati panigale v4 r. Misb in top staat.

Lego technic 42107 ducati panigale v4 r lego technic 42107 ducati panigale v4 r bestaat. Deze lego technic 42107 ducati panigale v4 r ziet er schitterend uit en weerspiegelt het karakter en de look van het origineel. Lego ducati rood icoon we hopen dat de ducati panigale v4 r lego technic kinderen en ouders maar ook alle fans die elke dag op hun motor rijden kan samenbrengen opwinden en vermaken aldus alessandro cicognani ducati licensing director.

Stijl elegantie en prestatie. Ducati panigale v4 r lego 42107.

Lego Technic Ducati Final Update Lego Technic Lego Lego Cars

Lego Technic Dirt Bike Lego Motorbike Lego Technic Lego Cars

First Look At A Life Sized Ducati Superbike Made From Lego In 2020 Ducati Panigale Ducati Panigale

Ducati 1199 Panigale Without The Cover Lego Motorbike Lego Technic Lego Creations

Pin Op Motorcycles

Lego Technic Teases Late Summer Ducati Panigale V4 R In 2020 Ducati Panigale Ducati Lego Technic

Ducati Draxter 1 Lego Motorbike Lego Cars Lego Technic

Lego Technic Ducati Panigale In 2020

Lego Release Toy Version Of Ducati Panigale V4 R In 2020 Ducati Panigale Motorcycle Model Ducati

Pin On Lego

Ducati Monster Instruction Ducati Monster Lego Technic Ducati Monster 1200

Pin On Ducati

Lego 42107 Ducati Panigale V4 R In 2020 Ducati Panigale Ducati Panigale

Ducati Panigale V4 R 42107 Technic Buy Online At The Official Lego Shop Us In 2020 Ducati Panigale Lego Technic Ducati

Lego Technic Ducati Panigale V4 R Motorcycle Toy Building Kit 42107 In 2020 Ducati Panigale Lego Technic Ducati

Instruction Technic Monster Ducati Power Lego 900 Power Lego Technic Ducati 900 Monster Power Lego Technic Duc In 2020 Lego Technic Ducati Dollhouse Kits

Pin On Products

Ducati 1199 Panigale Lego Truck Lego Motorbike Lego

Lego Ducati V4 Project Vehiculos Munecos Lego Motos

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *