Moto Ducati Lego

Diposting pada

Dat levert 221 pk op. Het is de eerste motor in de geschiedenis van lego technic met een versnellingsbak waarmee je verschillende snelheden en technieken kunt ontdekken.

Other Motorcycles Moc Nemooz Ducati Multistrada Ducati Motorcycle

Het is de eerste motor van lego met een versnellingsbak met 2 versnellingen.

Moto ducati lego. De ducati panigale v4 r lego heeft enkele legendarische voorgangers. Zangelmi was ongetwijfeld geïnspireerd geraakt eerder dit jaar. Toen werd een britten v1000 met lego steentjes gebouwd.

Lego technic 42107 ducati panigale v4 r bestaat uit 646 stenen en is 32 cm lang 16 cm hoog en 8 cm breed. De panigale v4 r volgt de bmw r1200 gs en harley davidson fat boy op de twee vorige lego technic motoren die de speelgoedgigant heeft uitgebracht. Stijl elegantie en prestatie.

Deze lego technic 42107 ducati panigale v4 r ziet er schitterend uit en weerspiegelt het karakter en de look van het origineel. Neem riccardo zangelmi met de zegen van lego nam hij het op zich om een levensgrote modelreplica van de ducati panigale v4 r in elkaar te knutselen. Daarnaast is het model voorzien van talloze details waaronder vering aan de voor en achterkant standaard uitlaatpijp windscherm dashboard en schijfremmen voor en achter.

Zo tof als de nieuwe panigale waren in de loop der jaren niet alle modellen zo eerlijke moeten we zijn. Gemaakt van technisch lego en met klassieke bokjes. Lego technic ducati panigale v4 r.

Maar destijds vonden we ze vast en zeker supertof. Lego has revealed it s latest technic model the 42107 lego technic ducati panigale v4 r the sleek superbike comes with 646 pieces which make up the motorcycle s technic core and red exterior. Het is de eerste motor in de geschiedenis van lego technic met een versnellingsbak waarmee je verschillende snelheden en technieken kunt ontdekken.

De panigale v4 r is de meest krachtige ducati ooit met de indrukwekkende 998cc desmosedici stradale r motor. De ducati panigale v4 r ziet er schitterend uit en weerspiegelt het karakter en de look van het origineel. Het is zeker niet de eerste keer dat lego met een motor op de markt komt.

Deze lego technic 42107 ducati panigale v4 r ziet er schitterend uit en weerspiegelt het karakter en de look van het origineel. Lego technic fans en motorliefhebbers zullen deze ongekende bouwuitdaging geweldig vinden. Ducati panigale v4 r van lego technic update in nieuws op motor nl de site voor motorrijders en motoren.

Bouw je eigen ducati panigale v4 r en krijg een uniek inkijkje in de kenmerken en functies van deze iconische motor. Het is de eerste motor van lego met een versnellingsbak waarmee je verschillende snelheden en technieken kunt ontdekken. Bovendien is dit de eerste lego technic motor met een versnellingsbak met 2 versnellingen.

Lego Technic Ducati Panigale V4 R In 2020 Ducati Panigale Lego Technic Panigale

Pin On Lego Technic Mocs

Lego Technic Ducati Panigale V4 R 42107 In 2020 Ducati Panigale Lego Technic Lego Technic Sets

Lego Is Making A Ducati Panigale V4 R That You Don T Have To Be A Racer To Enjoy In 2020 Ducati Panigale Lego Technic Ducati

Lego Technic Ducati Panigale V4 R And Bmw R 1200 Gs Adventure Ducati Panigale Lego Technic Lego

Lego Ducati V4 Project Vehiculos Munecos Lego Motos

Lego Technic Ducati Moc Lego Technic Lego Lego Motorbike

Ducati 1199 Panigale Without The Cover Lego Motorbike Lego Technic Lego Creations

Ducati Draxter 2 Lego Motorbike Lego Cars Lego Truck

Lego 42107 1 Ducati Panigale V4 R In 2020 Ducati Panigale Lego Technic Ducati

Ducati 1199 Panigale Lego Truck Lego Motorbike Lego

Lego 42107 Ducati Panigale V4 R In 2020 Lego Technic Ducati Panigale Ducati

Ducati Monster Moc Nemooz Ducati Monster Lego Technic Ducati Monster 1200

Pin On Lego Motorcycles

Lego Release Toy Version Of Ducati Panigale V4 R In 2020 Ducati Panigale Motorcycle Model Ducati

Pin On Ducati

Lego S First Ducati Kit Is A Panigale V4 R With A Functional Gearbox In 2020 Motorcycle Model Ducati Panigale Ducati

Ducati Panigale V4 R 42107 Technic Buy Online At The Official Lego Shop Us In 2020 Ducati Panigale Lego Technic Ducati

Ducati 1199 Panigale Without The Cover Lego Truck Lego Motorbike Lego Kits

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *