Moto Quadro 4

Diposting pada

Naast deze informatie over je motor bieden wij je ook een zorgvuldig samengestelde lijst met alle speciaal voor je quadro quadro 4 quadro 4 verkrijgbare slijtonderdelen aanbouwdelen en accessoires uit ons assortiment. Genoeg voor een scooter maar deze vierwieler weegt leeg al 257 kilogram.

Quadro Big Q Scooter Scooter Custom Mobility Scooter

Voor wie een piaggio mp3 te gewoon is geworden heeft quadro het antwoord in huis en wel met 3 of met 4 wielen.

Moto quadro 4. Hier vind je het antwoord op alle belangrijke vragen over jouw model. Annunci con fotografia di moto usate quadro quadro 4 di concessionari e privati. Met de nieuwe quadro 4 hopen de zwitsers hun marktaandeel verder uit te bouwen.

De 4 voegt er zoals het getal al zegt een extra wiel aan toe. Dankzij haar motor met veel trekkracht stuurgemak en troeven op gebied van veiligheid kan de quadro4 voor ieders behoefte ingezet worden. Het 346 cc metende eencilindertje in de quadro4 produceert 30 pk.

De quadro4 is voorzien van drie opbergruimtes. De quadro4 is de eerste universele oplossing voor ieders transportvraagstuk zelfs makkelijk bestuurbaar voor vrouwen met hakken. Hier finden sie aktuelle quadro quadro4 gebraucht motorrad angebote bei autoscout24 dem europaweit größten online automarkt.

Al eerder reden we met de quadro s met 3 wielen maar nu is het dan tijd voor de quadro 4. Quadro4 is the first compact s u v. In de quadro 4 variant is de éénpitter goed voor een vermogen van 30 pk bij 7 500 toeren en een koppel van 24 5 nm bij 5 000 toeren.

In de quadro3 waarvan de versie die wij reden al euro4 gehomologeerd was ligt het maximum vermogen met 27 pk bij 7 000 toeren een fractie lager. Het ding komt voorspoedig maar weinig sensationeel op gang en boven de 130 km u is de gang er wel uit. Heb je voor 19 januari 2013.

Safe utility vehicle in the world with four tilting wheels and two wheel drive targeted towards a modern users lookin. Sinds 2012 probeert het zwitserse quadro een deel van de gemotoriseerde driewieler koek op te eisen. Moto quadro quadro 4 usate.

Of 3 wielen nog niet genoeg waren.

Quadro Qooder 400cc Tilting Four Wheel Scooter Soon To Get Electric Brother Scooter Vehicles Wheel

Pin On Bikes

Quadro Pone En El Mercado La Primera Moto Suv De 4 Ruedas Motos De Tres Ruedas Motos Personalizadas Motos

Scooter A 4 Roues Le Quadro 4 Pour Bientot Scooter Casque Moto Original 4 Roues

Quadro4 Steinbock Quadrovehicles Bike Vehicles Cars And Motorcycles

Quadro 4 Wheeled Scooter Still Prefer My Mp3 Mini Cars Bike Cool Bikes

Pin Em Veiculos

The Quadro 4 Is It A Quad Or A Scooter En 2020

Pin Oleh Khoiril Anwar Di Quadro4 Luciano Marabese Mobil Mobil Impian

Quadro 4 Wheeled Scooter Will It Be Even Better Than A 3 Wheeled 3rd Wheel Cars And Motorcycles Scooter

Vierrad Roller Der Quadro Parkour Die Besten Autos Scooter Motorcycle Motorcycle News Scooter

Pin En มอไซ

The Quadro4 Is A Sophisticated Quad Scooter That Could Revolutionize Urban Mobility And Two Wheeled Riding But What I Scooter Three Wheel Bicycle Yamaha Bikes

Quadro4 Steinbock Com Quadro Vehicles Super Bikes Three Wheel Bicycle Speeder Bike

Quadro Quadro 4 Akcija Podaljsana Garancija 2 1 Leto Avtonet Electric Scooter Scooter Vehicles

2015 Quadro4

Quadro 350d Scooter Three Wheel Bicycle Electric Tricycle

Pin On Bikes

Quadro Quadro 4 Avtonet Super Bikes Three Wheel Bicycle Scooter Shop

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *