Moto Mash 400 Scrambler

Diposting pada

De scrambler 400 van mash is voorzien van een heuse nummerplaat op de koplamp een twee in één uitlaat grove noppenbanden korte spatborden en een 41mm voorvork met beschermhoezen. All mash scrambler 400 motorcycle specs.

Moto Mash Scrambler 400cc Motocicleta Motos Customizadas Motos

Available in the following color s inspired by the classic off road motorcycles from the sixties we bring you the scrambler 400 from mash.

Moto mash 400 scrambler. Mash scrambler 400 chromium. Net als de andere 400cc varianten is ook de scrambler voorzien van een eenvoudige 1 cilinder 4 taktmotor die naast puike prestaties ook nog eens spaarzaam omgaat met de brandstof. Découvrez la gamme de motos 400 cc de mash motors.

Voor elke opgedroogde regendruppel grijp je naar een poetslap of je zakdoek. Mash deutschland motorräder im retro look mit moderner technik von 50cc bis 650cc deutschlandweit motorrad moderne technik 50cc 125cc 250cc 400cc 650cc. Elk merk heeft zijn luxepaard maar ook een werkpaard en bij mash is dat de force 400.

Mash scrambler 400 alle specificaties en prijzen in de motorbase van motor nl. Een heus legervoertuig op twee wielen en in zijn mat groene outfit een stoere verschijning. E arrivata la nuova mash scrambler 400cc.

Je blijft poetsen zo n verchroomde tank. Het kroonjuweel van deze mash scrambler 400 chromium. Voorzien van een 1 cilinder 400cc 4 taktmotor met elektronische brandstofinjectie en met zijn antiblokkeerremsysteem voldoet hij helemaal aan de euro4 eisen.

Mash 400 scrambler 2017 test in mash motortests 2017 op motor nl de site voor motorrijders en motoren. It s provided with a handsome number plate that compliments the headlight a two in one exhaust pipe coarse studded tyres short mudguards and 41mm front forks with protective covers. Look rétro vintage fiabilité et prix irréprochables pour un plaisir maximal sur la route.

Net als de andere 400cc varianten is ook de scrambler voorzien van een eenvoudige 1 cilinder 4 taktmotor die naast puike prestaties ook nog eens spaarzaam omgaat met de brandstof. Mash italia annuncia l ultima arrivata di casa mash la nuova scrambler 400cc moto di media cilindrata. Logisch want de tank is het fraaiste onderdeel.

De scrambler 400 van mash is voorzien van een heuse nummerplaat op de koplamp een twee in één uitlaat grove noppenbanden korte spatborden en een 41mm voorvork met beschermhoezen. Mash motorcycles produit une gamme de motos vintage de scooters et side car adaptés aux tendances et aux attentes des motards débutants ou occasionnels pour des déplacements urbains ou des balades du week ends en 2 3 roues.

Moto Mash Scrambler 400cc

Mash Scrambler 400 L Essai Moto Station Moto Retro Bonne Nouvelle

Mash Two Fifty 250cc Cafe Racer Girl Cafe Bike Roadsters

Classic Mash Five Hunfred 400cc Cherry Red Scrambler Street Tracker Custom Motorcycle Shop Tracker Motorcycle Motorcycle Shop

Mash 400 Cafe Racer Cafe Racer Cafe Bike Classic Bikes

Facebook Motorbike Accessories Cafe Bike Custom Motors

Mash 400 Scrambler 2017 Scrambler Cafe Racer Motorcycle

Mash 400 Scrambler Szukaj W Google Scrambler Motorcycle Mash

Mash 400 Scrambler Modifie

Classic Mash Five Hunfred 400cc Cherry Red Scrambler Street Tracker Cafe Racer Scrambler Mash

Mash Scrambler 400 Scooter Moto

Mash 400 Scrambler 3 500 375 Scrambler Adventure Motorcycling Motorbikes

Limited Edition Individually Numbered 1 To 200 Only 20 For The Uk Https Www Facebook Com Pages F2 Motorcycles Ltd 1 Retro Motorcycle Motorcycle Cafe Bike

Mash 400 Scrambler Szukaj W Google Scrambler Scrambler Motorcycle Classic Car Insurance

Mash Five Hundred 400 Cc Motorcycle Cars And Motorcycles Vehicles

Http Www Mash Motors Fr Media Catalog Product Cache 1 Image 900x 9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95 F I Five Hundred 003 Jpg

Pin On Motopiace

Mash Five Hundred 400cc Street Tracker Scrambler Street Tracker Scrambler Motorcyle

Mash Portugal Von Dutch 400cc

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *