Rijkswaterstaat Gebouw Utrecht

Diposting pada

Het circa 85 meter hoge en 23 etages tellende kantoorgebouw werd in 1975 ontworpen door het. Dit helpt bij een snelle verwerking van de post.

Clc Rijkswaterstaat Studio Groen Schild Kantoorontwerpen Hoofdkantoor Ontwerp Commerciele Interieurs

Ons laatste nieuws en informatie over onze organisatie en lopende projecten.

Rijkswaterstaat gebouw utrecht. Westraven is een kantoorgebouw van rijkswaterstaat in de nederlandse stad utrecht. Lef future center bevindt zich in utrecht maar we faciliteren ook sessies op een aantal locaties in het land. Griffioenlaan 2 3526 la utrecht.

Vul hier de naam in postbus 2232 3500 ge utrecht. Nieuwbouw 23 000 m bvo renovatie hoogbouw 27 000 m bvo 4 000 m entreestraat en binnentuin. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 1400 of via de website van het rijksvastgoedbedrijf rvb.

Als rijkswaterstaat grond wil verhuren verpachten of verkopen dan gaat dat via het rijksvastgoedbedrijf rvb onderdeel van het ministerie van binnenlandse zaken en koninkrijksrelaties. Uitgenodigd voor een lef sessie maar de adresgegevens niet bij de hand. Postbus 2232 3500 ge utrecht.

Lef future center gebouw westraven rijkswaterstaat. Je kunt ons ook bellen tijdens kantoortijden op 088 797 1900. Het kantoorgebouw westraven was een typisch sick building.

Portaal civiele techniek en bouwkunde. De droge vijver rond het gebouw westraven van rijkswaterstaat heeft al tien jaar de belangstelling van rtv utrecht. Vermeld bij schriftelijke correspondentie de naam van de persoon de afdeling of het organisatieonderdeel.

Rijkswaterstaat nl is dé website van rijkswaterstaat. 2002 2008. Hier vindt u o a.

Rijkswaterstaat en het rijksvastgoedbedrijf hebben gedurende die tien jaar. Rijkswaterstaat water verkeer en leefomgeving wvl werkt door de inzet van kennis en expertise aan een vlot en veilig verkeer over weg en water droge voeten en schoon en voldoende water. Als beheerder van het hoofdwegennet hoofdvaarwegennet en hoofdwatersysteem voert rijkswaterstaat ook belangrijke leefomgevingtaken uit.

Dit zijn onze gegevens. Denk aan het terugdringen van blauwalg het saneren van waterbodems. Westraven in 1977 voor de renovatie.

Telefoon 088 797 11 11. Ook voor informatie over panden die in het beheer zijn van het rijksvastgoedbedrijf kunt u contact opnemen met. Utrecht de oorzaak van de trillingen in het kantoorgebouw westraven van rijkswaterstaat langs de a12 in utrecht was een installatie van de glazenwassers.

Pin On Smart Architecture

De Markante Kantoortoren Westraven Van Rijkswaterstaat Utrecht Architectenbureau

Rijkswaterstaat Building In Utrecht The Netherlands

Interieur Corporate Learning Centre Westraven Clc Rijkswaterstaat Utrecht Door Studio Groen Schild Kantoorinrichting Kantoorinterieur Kantoorinspiratie

Rijkswaterstaat Utrecht Utrecht Architecture Building

Studio Groen Schild Corporate Learning Center Rijkswaterstaat Westraven Utrecht Ev Icin Ofisler Ic Mekan

Clc Rijkswaterstaat Studio Groen Schild Kantoorontwerpen Kantoorinrichting Ontwerpers

Clc Rijkswaterstaat Studio Groen Schild Kantoorontwerpen Zaha Hadid Architecten Hoofdkantoor Ontwerp

Pin Op Projects 2008

Rijkswaterstaat Gebouw Te Utrecht Van Anton De Zeeuw Op Canvas Behang En Meer Building Skyscraper Multi Story Building

Westerhaven Rijkswaterstaat Westraven Direct Langs De A12 Ligt Het Kolossale Kantoorgebouw Westraven De Trotse Vestiging Architecten Gevel Kantoorgebouwen

Vertical Canal Rijkswaterstaat Utrecht Netherlands 2008 A Collaboration With The Architecture Firm Cepezed On The Herbestemming Gebouwen Architectuur

Rijkswaterstaat Building Utrecht Textile Facade Teflon Glass Material Textile Facades Permanent Pinterest

Pin By Prints Van Oranje Bv On Printtapijt Booth Design Design Exhibition Design

Hij Kan Zo Maar Vallen Rijkswaterstaat Gebouw Langs De A12 Bij Utrecht Rijkswaterstaat A12 Utrecht Gebouwen Utrecht Huis

Studio Groen Schild Corporate Learning Center Rijkswaterstaat Westraven Utrecht Schild Groen Studio

Rotterdam De Maas Spiegelend Kantoorgebouw 1989 Aan De Boompjes Zetel Van Rijkswaterstaat West Nederland Zuid Rotterdam Nederland Stad

Clc Rijkswaterstaat Groen Schild Architectuur

Clc Rijkswaterstaat Studio Groen Schild Interieur Kantoor Kantoorontwerpen Ontwerpbureau

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *