Ronaldo Zijn Huis

Diposting pada

Cristiano ronaldo kan na zijn carrière als voetballer prima aan de slag als makelaar. Cristiano ronaldo zijn sterrenbeeld is stier en hij is nu 35 jaar oud.

Ambstgebouw Districts Commissariaat Coronie 2018

Een instagrampost van stervoetballer cristiano ronaldo bewijst dat er maar weinig.

Ronaldo zijn huis. Het is niet verrassend dat geboren portugees ronaldo ook een huis in de hoofdstad van portugal bezit. Het eigendom van de voetballer heeft een oppervlakte van 798 vierkante meter en is een één verdiepingshuis. Het gaat om een flat maar wel de duurste flat die in lissabon te vinden is.

Op 2 5 1985 is cristiano ronaldo bijnaam. Ronaldo was een ongewenst kind en zijn moeder overwoog abortus in plaats daarvan dronk zij op advies donker bier om vervolgens te rennen totdat ze bijna flauwviel maar een miskraam bleef uit. De recreatieve attractie is voor vijf euro te bezoeken en je vindt er alle gewonnen prijzen van de grote meneer zelf.

New video cristiano ronaldo s house in madrid inside tour i hope you like the vi. Criminelen drongen het huis van de 35 jarige stervoetballer binnen op madeira. Via de garage verschafte hij zich toegang tot het gigantische huis.

Cr7 geboren te santo antónio portugal. De insluiper zou zijn binnengekomen toen een van de werknemers van de afwezige ronaldo een hek had opengezet. Cristiano ronaldo is slachtoffer geworden van een inbraak.

In zijn geboorteplaats funchal in madeira richtte hij het museum cr7 op. Ronaldo die 390 duizend per week verdient nodigde een videograaf uit om zijn huis te bezoeken en liet de slaapkamer een woonkamer en een tuin zien. Are you ready to see cristiano ronaldo s incredibly beautiful house.

Dat bewijst hij zelf door op professionele wijze een rondleiding te geven door zijn eigen huis. De voetballer is anno 2020 bekend van manchester united real madrid. De inbraak vond woensdag plaats na de oefeninterland van.

Ronaldo is de zoon van dinis aveiro een tuinman en zijn vrouw dolores dos santos aveiro een kok. Daar waar de meeste sporters hun gewonnen prijzen ergens ver wegstoppen in een beveiligde kluis in de kelder van hun huis pakt ronaldo het heel anders aan. Zijn vader was een alcoholist en verkocht met zijn andere zoon hugo manchester.

De wereldwijde marktleider op het gebied van wonen toont een omzet van 35 2 miljard euro iets minder dan in 2019.

Diensgebouwtje Spoorweg Afbeeldingen Oude Foto S Foto S

Pin Op Ola Portugal

Messi En Ronaldo Naar Huis Wordt Dit Het Wk Van Hazard Het Is Tijd Om Te Schitteren Messi Ronaldo Voetbalteam

Home Vakantievilla Algarve Portugal Casa Da Pedro Do Cuco Architectuur Tropische Tuin Algarve

Nederlands Paramaribo In Suriname Mijn Tips En Favoriete Bezienswaardigheden Bezienswaardigheden Reizen Zuid Amerika

Rio De Janeiro Het Braziliaanse Wonderkind Professioneel Voetballer Neymar Kocht Onlangs Zijn Eerste Jacht Een Speeltje Voor Meer Dan Jachten Neymar Boot

Wijnhaven S Ochtends Vroeg Van Frans Blok Op Canvas Behang En Meer Witte Huis Rotterdam Steden

Pin Op Steden Dorpen En Buurtschappen In Nederland

Jaren 30 Woning In Een Modern Jasje De Nadruk Bij Deze Woning Ligt Op De Horizontale Lijnen Iets Wat U Ook Terug Vindt Bij De Frank Lo Thuis Droomhuis Ramen

Pin Op Ledsky Klanten

Cristiano Ronaldo House Arquitectura Casas Disenos De Casas

Een Tuinhuis In De Winter Tuinhuis Tuin In 2020 Tuinhuizen Zomerhuis Tuinhuis

Het Witte Huis In 1900 De Noord En Oost Gevels Witte Huis Rotterdam Wolkenkrabbers

Pin Op Suriname

Pin Op Casa Mia

Afbeeldingsresultaat Voor De Buitenhagen Schijndel Huis

Paramaribo House Styles Historic Buildings Architecture

Schuine Daken Dak Bouwtechnieken Houten Huis

Zomerhuisje Zomerhuisje Zomer

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.